18/04/1392

قابل توجه دانش آموختگان: چهارشنبه ها، گواهی موقت و دانشنامه صادر نمی شود

مدیریت آموزشی دانشگاه دلیل این تصمیم را کثرت استعلام های انجام شده جهت صدور تأییدیه تحصیلی اعلام نموده است.

مدیریت آموزشی دانشگاه بوعلی سینا اعلام کرد: به علت کثرت استعلام های انجام شده جهت صدور تأییدیه تحصیلی توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و سازمان ها و ادارات و لزوم پاسخگویی به این استعلام ها، اداره دانش آموختگان این مدیریت در روزهای 4شنبه از صدور گواهی موقت و دانشنامه معذور می باشد.

این مدیریت از دانش آموختگان دانشگاه بوعلی سینا درخواست نموده در صورت نیاز، در روزهای دیگر هفته جهت اخذ گواهی موقت و دانشنامه مراجعه نمایند.

گفتنی است با توجه به تغییرات ساعات کاری در ایام تابستان و ماه مبارک رمضان و نیز تعطیلی یک ماهه دانشگاه در مردادماه 92، لازم است به اطلاعیه های مربوطه در این زمینه نیز توجه گردد.