تعداد بازدید :10190335

17/04/1392

عضو هیأت علمی دانشگاه برگزیده جشنواره آثار برتر در حوزه جهانی شدن

کتاب تألیفی عضو هیأت علمی گروه آموزشی حقوق دانشگاه با عنوان دیوان کیفری بین المللی و جهانی سازی حقوق کیفری- تعامل یا تقابل، به عنوان اثر برگزیده بخش حقوق اولین جشنواره آثار برتر در حوزه جهانی شدن انتخاب شد.

این کتاب که توسط دکتر فریدون جعفری عضو هیأت علمی گروه آموزشی حقوق دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بوعلی سینا تألیف شده و در سال 1390 توسط انتشارات میزان منتشر شده، پس از طی مراحل داوری توسط برجسته ترین نویسندگان و پژوهشگران کشور به عنوان اثر برگزیده بخش حقوق اولین جشنواره آثار برتر در حوزه جهانی شدن انتخاب گردید.

مراسم پایانی جشنواره و اهداء لوح تقدیر و تندیس این جشنواره روز شنبه 15 تیرماه جاری با حضور دکتر احمدی نژاد و سایر مقامات عالی رتبه کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد. در این مراسم از 5 مترجم، 9 مؤلف، 3 ناشر، یک پایان نامه و 6 نشریه انجمن علمی و پژوهش برتر با اهدای لوح و جوایزی تقدیر گردید.

خبر تصویری این مراسم را در اینجا می توانید ببینید. برای اطلاعات بیشتر به وب جشنواره به نشانی زیر مراجعه کنید:

کسب این موفقیت ارزنده را به جناب آقای دکتر فریدون جعفری و کلیه دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا تبریک عرض می نمائیم و برای ایشان موفقیت های روزافزون آرزومندیم.