17/04/1392

آغاز سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان از 19 تیرماه

سومین دوره معرفت افزایی ضیافت اندیشه استادان ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا در دهه اول ماه مبارک رمضان(19تا28تیر92) برگزار می گردد.

دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا وابسته به دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه که مسؤول برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان می باشد، تأکید نموده بر اساس آیین نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، لازم است اساتید محترم در دوره های معرفت افزایی(ضیافت اندیشه) در پنج عنوان معرفتی شامل اندیشه سیاسی اسلام، اخلاق حرفه ای، معرفت شناسی(علم و دین)، اصول تعلیم و تربیت اسلامی و تاریخ علم و تمدن شرکت نمایند، البته اساتیدی که در دوره های قبل شرکت کرده اند و موفق به دریافت گواهینامه شده اند، باید فقط عناوینی را انتخاب نمایند که در دوره های قبل نگذرانده باشند.

بر اساس اعلام این دفتر، در این دوره عنوان تاریخ علم و تمدن اسلامی ارائه نمی گردد و طبق اعلام قبلی، طرح در دهه اول ماه مبارک رمضان(19 تا 28تیر) برگزار می شود. ساعات برگزاری کارگاه اول ساعت 12:30–11 و ساعت برگزاری کارگاه دوم19:30– 18 می باشد. محل برگزاری کارگاه ها نیز در محل کلاس های مستقر در فاز دوم مسجد دانشگاه و دفتر نهاد رهبری اعلام شده است. لازم به ذکر است هزینه هر وعده افطار و شام برای هر نفر 12000(دوازده هزار) تومان برآورد شده است که مبلغ 5000 هزار تومان سهم مشارکت اساتید می باشد. ضمنا تمامی اساتید شرکت کننده در طرح می باید مبلغ 50000(پنجاه هزار) تومان بابت حق ثبت نام پرداخت نمایند.

بنا به اعلام دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه بوعلی سینا در بازه زمانی تعیین شده جهت ثبت نام در سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان که از 10 تا 13 تیرماه جاری ادامه داشت، در مجموع بیش از 200 نفر از اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا جهت شرکت در سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا ثبت نام نموده اند. این دفتر تأکید نموده این دوره از طرح ضیافت اندیشه استادان، صرفا مختص اعضاء هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا می باشد و از متقاضیان سایر دانشگاه های همدان، ثبت نام بعمل نیامده است.

بر اساس اعلام این دفتر، مدرس کارگاه اخلاق حرفه ای، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حقانی، مدرسان کارگاه اصول تعلیم وتربیت حجت الاسلام والمسلمین دکتر رهنمایی و حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضانیا، مدرسان کارگاه معرفت شناسی حجت الاسلام والمسلمین دکتر سوزنچی و دکتر کافی و مدرس کارگاه اندیشه سیاسی اسلام آیه الله دکتر محمد زروندي رحماني می باشد. سوابق مدرسان سومین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه بوعلی سینا را اینجا ملاحظه نمائید.