15/04/1392

لزوم تجربه پست ریاست دانشگاهی توسط وزیر علوم جدید

رئیس دانشگاه گفت: وزیر جدید علوم، تحقیقات و فناوری، باید از یک مقبولیت در جامعه علمی برخودار باشد و در صنف و رشته خود به عنوان یک فرد صاحب نظر و صاحب مکتب شناخته شده باشد.

دکتر زلفی گل درگفتگو با مهر درباره ویژگی های وزیر علوم جدید گفت: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، باید فردی متعهد، معتدل، متخصص، انقلابی و با روحیه جهادی باشد. وی ادامه داد: وزیر علوم منتخب باید از تمام پتانسیل‌های افراد استفاده کند، تفکر شایسته سالاری را در رفتار و گفتار و کردار خود داشته باشد و حتما باید فردی باشد که یک دوره ریاست یکی از دانشگاه های کشور را برعهده داشته و آن را گذرانده باشد.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: وزیر جدید علوم، تحقیقات و فناوری، باید از یک مقبولیت در جامعه علمی برخودار باشد و در صنف و رشته خود به عنوان یک فرد صاحب نظر و صاحب مکتب شناخته شده باشد. وی افزود: چون در جامعه علمی و دانشگاهی، هم بحث تعهد و تخصص و هم بحث مقبولیت علمی مطرح است، بنابراین چنین فردی تاثیرگذاری بیشتری هم خواهد داشت.