تعداد بازدید :10191201

15/04/1392

درخشش عضو هیأت علمی دانشگاه در دو جشنواره بین المللی

5 اثر تصویرگری عضو هیأت علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه به بخش نمایشگاهی دو جشنواره بین المللی راه یافت.

بنا بر این گزارش، آقای مهدی پرستارشهری عضو هیأت علمی گروه آموزشی گرافیک دانشکده هنر و معماری دانشگاه در جشنواره های بین المللی بسم الله و هنر مقاومت شرکت نمود که در جشنواره بسم الله در بخش تصویرگری دو اثر وی به بخش نمایشگاهی راه پیدا کرد. همچنین در جشنواره جهانی هنر مقاومت 3 اثر تصویرگری وی به بخش نمایشگاهی این جشنواره راه یافت.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت جشنواره بین المللی بسم الله به نشانی www.mokaabonline.ir و وب سایت جشنواره جهانی هنر مقاومت به نشانی www.resistart.ir مراجعه نمائید.

کسب این موفقیت های ارزنده را به جناب آقای پرستارشهری تبریک عرض نموده، برای ایشان موفقیت های بیشتر آرزو می کنیم.