12/04/1392

لزوم اختصاص سهم پژوهش و بودجه مناسب برای تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه ها

در سال گذشته 30 درصد بودجه دانشگاه ها به دانشگاه ها تزریق نشده و یکی از مشکلات جدی در دانشگاه ها، تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها است.

رئیس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: باید به گونه ای آزمایشگاه ها را تجهیز کنیم که کسی برای کار نکردن بهانه ای نداشته باشد. وی گفت: تجهیزات، يا مستهلک شده و یا به روز نیست و قول و قرارهایی که برای تجهیز آزمایشگاه ها داده بودند، عملی نشد. رییس دانشگاه تصریح کرد: راه کار آن این است که دولت جدید بر اساس برنامه، یک تا سه درصد در آمد ناخالص ملی که برای پژوهش اختصاص داده شده را محقق کند، همچنین برای تجهیز دانشگاه ها نیز بودجه خوبی در نظر بگیرد.

دکتر زلفی‌گل همچنین در گفتگو با فارس در بخش آموزش عالی نیز به اولویت‌هایی اشاره کرد و بیان داشت: برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت، هدفمند کردن تحقیقات، مدیریت هزینه، اولویت‌بخشی به آموزش، تلاش برای اصلاح سرانه استاد به دانشجو، توجه به اعتبار پژوهشی و هماهنگ کردن قوانین، باید در این بخش مد نظر قرار گیرد. رئیس دانشگاه گفت: اولویت رئیس جمهور منتخب، تبدیل کردن ایجاد اشتغال به یک پروژه ملی باشد تا همه نهادها و سازمان‌ها همت خود را به کار گیرند. وی تصریح کرد: با حل مشکل اشتغال، مشکلات جوانان امروز حل می‌شود، چون بیکاری ما ریشه همه گرفتاری‌ها و بدبختی‌ها است و مسؤولان باید به دنبال راه چاره برای این معضل اجتماعی باشند.

رئیس دانشگاه یادآور شد: با توجه به اینکه مشکلات و بی‌ثباتی اقتصادی نیز در جامعه نگرانی‌هایی را ایجاد کرده، باید تدابیری اندیشیده شود تا آرامش روانی در اقتصاد ملی ایجاد شود. دکتر زلفی گل با تأکید بر اینکه همه کارها باید بر مدار قانون باشد، اظهار کرد: قانون در همه امور و ابعاد اجتماع باید لحاظ شود، چرا که با قانون است که آزادی، عدالت و توسعه محقق می‌شود.