تعداد بازدید :10190154

12/04/1392

لزوم جلوگیری از خام فروشی مواد نفتی

دبیر انجمن شیمی ایران گفت: بخشی از پتانسیل های تحقیقاتی دانشگاه ها باید در زمینه مواد نفتی باشد تا از خام فروشی جلوگیری شود.

دکتر زلفی گل در آیین افتتاحیه بیستمین سمینار شیمی آلی ایران افزود: باید به جای انجام کارهای صرفا بنیادی، امور کاربردی نیز انجام شود. شیمی فراتر از زمان است به طوری که اقتصاد، نفت، معادن و پتروشیمی مرتبط با علم شیمی است. وی اظهار کرد: برای جلوگیری از خام فروشی نفت و به طور کلی انجام کارهای بزرگ، باید زمانی را برای آماده کردن اذهان و مقدمه چینی بر ای عملیاتی شدن امور، اختصاص داد.

وی با بیان اینکه دانشگاه بوعلی سینا برای دومین بار پیاپی میزبان سمینار شیمی است، تصریح کرد: برگزاری این سمینار با حضور بیش از هزار نفر، اتفاق کوچکی نیست و برگزاری آن در رشته شیمی منحصر به فرد است که در هر رشته ای رخ نمی دهد و این نشان دهنده آن است، کسانی را داشته ایم که علم شیمی را درست و بنیادی ترویج کنند. او خطاب به دانشجویان گفت: باید تلاش کنید عالم تر از اساتید خود باشید، در آن صورت یک علم در حال پیشرفت خواهد بود.