12/04/1392

شرکت بیش از 1300 نفر در بیستمین سمینار شیمی آلی ایران

از بین حدود 1100 مقاله واصله به دبیرخانه سمینار، 22 عنوان به صورت سخنرانی های عمومی و تخصصی و 989 عنوان به صورت پوستر ارائه می گردد.

دکتر قربانی واقعی دبیر بیستمین سمینار شیمی آلی ایران با اعلام این مطلب افزود: 8 عنوان از مقالات به صورت سخنرانی های عمومی و 14 عنوان نیز به صورت سخنرانی های تخصصی برای علاقمندان ارائه می گردد. همچنین 989 عنوان نیز به صورت پوستر برای شرکت کنندگان در سمینار ارائه شده است. وی افزود: با توجه به مقاله هاي ارائه شده، بايد گفت اين سمينار از نظر كمّي و كيفي داراي جايگاه وي‍ژه اي است كه نشان از پيشرفت خوب علمي شركت كنندگان دارد. وي ادامه داد: حدود 1100 مقاله به اين سمينار فرستاده شد كه به دليل خارج شدن از بازه زماني، بسته شدن سايت و رعايت نظم، مجبور به دادن پاسخ منفي به برخي از آنان شديم.

دبیر بیستمین سمینار شیمی آلی ایران اضافه كرد: در اين سمينار تلاش شد تا از تمام ظرفيت هاي موجود استفاده شود و اگر مشكلي نيز مشاهده مي شود، بدانيد ظرفيتي بيش از اين امكان نداشت. وي تأكيد كرد: 14 پوستر برتر توسط شركت كنندگان در سمينار انتخاب خواهد شد. بیستمین سمینار شیمی آلی ایران از 12 تا 14 تیرماه جاری به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا و با شرکت حدود 1300 نفر از اساتید، صاحب نظران و دانشجویان این رشته برگزار می شود.