تعداد بازدید :10203992

12/04/1392

قطع موقت دسترسی به سیستم اتوماسیون اداری

با توجه به آغاز بهره برداری از نسخه جدید اتوماسیون اداری دانشگاه، از ساعت 15 امروز 4شنبه 12 تیرماه تا صبح روز شنبه 15 تیرماه دسترسی به سیستم اتوماسیون اداری موقتا قطع می باشد.

مدیر سیستم اتوماسیون دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با توجه به اينكه ورژن جديد اتوماسيون اداري نصب و از مورخ 15تیر92 به بهره برداري مي رسد، از همکاران دانشگاهی خواهش می کنیم از تاريخ اعلام شده نكات ذيل را مورد توجه قرار دهند:

1-نامه هاي داخلي كه احتياجي به ثبت ندارند، بعد از تأييد به طور خودكار به عناوين و رونوشت ها ارسال خواهد شد.(فايل پيوست1 ارسال شده از طریق اتوماسیون برای کلیه همکاران)

2-نامه هايي كه احتياج به ثبت دارند، بعد از ثبت به طور خودكار به عناوين و رونوشت ها ارسال خواهد شد.

3-در هر مرحله از كار جهت اطمينان از ارسال نامه مي توانيد گردش آن را رؤيت فرماييد.

4-براي استفاده از اتوماسيون اداري مي توانيد از مرورگر گوگل كروم هم استفاده نماييد.

5-در نوشتن نامه ها از فونت بي نازنين، سايز 14 و چيدمان كامل استفاده نماييد.(فايل پيوست3 را که از طریق اتوماسیون برای کلیه همکاران ارسال شده، مشاهده فرماييد.)

خانم شیرین رسولی در پایان افزود: از همکاران گرامی به خاطر اينكه در راه اندازي و استفاده از اتوماسيون اداري، همراهي مي فرمايند، كمال تشكر را دارم.