12/04/1392

آغاز به کار بیستمین سمینار شیمی آلی ایران

مراسم افتتاحیه بیستمین سمینار شیمی آلی ایران از ساعت 8:30 امروز 4شنبه 12 تیرماه 92 در سالن شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمع کثیری از اساتید، صاحب نظران و دانشجویان رشته شیمی در مقاطع مختلف از دانشگاه های کشور برگزار شد، دکتر رامین قربانی واقعی گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در راستای برگزاری این سمینار ارائه نمود. در ادامه دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه بوعلی سینا در سخنانی ضمن عرض خیرمقدم به شرکت کنندگان در بیستمین سمینار شیمی آلی ایران، به معرفی دانشگاه بوعلی سینا در ابعاد مختلف علمی و پژوهشی پرداخت.

پایان بخش مراسم افتتاحیه بیستمین سمینار شیمی آلی ایران، تقدیر از دو استاد پیشکسوت در این زمینه بود که پس از معرفی مختصر این استاد برگزیده توسط مجری، از آنها تقدیر بعمل آمد.

این سمینـار جهت آشنایی هر چه بیشتر متخصصین شیمی آلی کشور با آخرین دستاوردهای علمی، گستــرش و تقویت ارتباطات علمی بین مـراکز تحقیقاتی، دانشــگاهی و صنعتی در زمینـــه های مختلف به شرح زیر برگزار می شود:

•سنتز ترکیبات آلی

•طیف سنجی آلی

•صنایع شیمی آلی و پلیمر

•صنایع شیمی آلی و داروئی

•سینتیک و مکانیزم واکنش های آلی

•شیمی فضائی و آنالیز صورتبندی

•طراحی و مدل سازی مولکولی

•مواد پر انرژی و مقوله های دفاعی

•بیوشیمی، بیوتکنولوژی، فیتوشیمی

•نانو شیمی

•سموم و آفت کشها

گفتنی است هم اکنون سخنرانی های تخصصی سمینار در حال برگزاری است. این سمینار تا ظهر روز جمعه 14 تیرماه ادامه خواهد داشت.

جهت مشاهده ریز برنامه های سمینار اینجا ر ا کلیک نمائید.