05/04/1392

اطلاعیه مهم حسابداری دوره های شبانه و نیمه حضوری

قابل توجه دانشجویان دوره های شبانه و نمیه حضوری،جهت تائید انتخاب واحداول نیمسال اول سالتحصیلی 93-92.

دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارداني نسبت به واريز علي الحساب به مبلغ 2.500.000 ريال بعلاوه تسويه بدهي ترمهاي گذشته تا قبل از تاريخ 10/06/92 اقدام نمايند.

دانشجويان کارشناسي ارشد علاوه بر تسويه بدهي ترمهاي گذشته نسبت به واريز مبلغ 5.000.000 ريال تا قبل از تاريخ فوق اقدام نمايند.

بديهي است هر گونه واريز شهريه از طريق سيستم جامع آموزش و شهريه صرفاً به صورت اينترنتي قابل انجام مي باشد و واحد حسابداري شبانه هيچ گونه مسئوليتي در قبال ثبت فيش واريزي بصورت حضوري ندارد.

لازم به توضيح است در صورت عدم واريز علی الحساب نيمسال 921 و عدم تسويه حساب بدهی نيمسال گذشته, انتخاب واحد مرحله اول کان لم يکن تلقي مي گردد.