28/03/1392

ارتقاء مرتبه علمی شش عضو هیأت علمی دانشگاه

دو عضو هیأت علمی دانشگاه به مرتبه علمی استادی و چهار عضو هیأت دیگر نیز به درجه علمی دانشیاری ارتقاء یافتند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در هفتمین جلسه از دور ششم این هیأت، با ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر غلام خداکرمیان و دکتر محمود اثنی عشری از مرتبه علمی دانشیاری به استادی موافقت گردید. دکتر خداکرمیان عضو هیأت علمی گروه آموزشی گیاه پزشکی و دکتر اثنی عشری عضو هیأت علمی گروه آموزشی باغبانی می باشند و هر دو در دانشکده کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.

در این جلسه همچنین با ارتقاء مرتبه علمی آقایان دکتر عبداله طاهری تیزرو، دکتر علیرضا شوشتری، دکتر کاظم ملازاده و دکتر محمدابراهیم زارعی از مرتبه علمی استادیاری به مرتبه علمی دانشیاری موافقت شد. گفتنی است آقایان دکتر طاهری تیزرو و دکتر شوشتری به ترتیب عضو هیأت علمی گروه های آموزشی آبیاری در دانشکده کشاورزی و مهندسی مکانیک در دانشکده مهندسی هستند. آقایان دکتر ملازاده و دکتر زارعی نیز هر دو عضو هیأت علمی گروه آموزشی باستانشناسی در دانشکده هنر و معماری می باشند.

بدین ترتیب، تعداد اعضاء هیأت علمی دانشگاه در مرتبه علمی استادی به 35 نفر و در مرتبه علمی دانشیاری به 70 نفر رسید که نشانگر ارتقاء جدی سطح علمی اعضاء هیأت علمی دانشگاه در سال های اخیر می باشد.

ارتقاء مرتبه علمی همه این اعضاء محترم هیأت علمی، را تبریک عرض نموده، برایشان موفقیت های بیشتر در همه عرصه ها را آرزو می نمائیم.