28/03/1392

کیفیت بخشی به آموزش عالی در دولت یازدهم مورد توجه قرار گیرد

رئیس دانشگاه با بیان اینکه در دولت‌های نهم و دهم، بحث کمیت همراه با کیفیت در آموزش عالی به خوبی انجام شد، گفت: با این حال، کیفیت بخشی به آموزش عالی در دولت یازدهم مورد توجه قرار گیرد.

دکتر زلفی گل در گفتگو با ایسنا، با اشاره به رشد و توسعه خوب تعداد دانشجویان و رشته‌ها به ویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی در سال‌های اخیر‌، اظهارکرد: متأسفانه در بعد تجهیزات تحقیقاتی توجهی که باید، نشد که لازم است در آینده توجه ویژه به آن شود. وی با بیان اینکه همه دولت‌ها شعار ارتباط صنعت با دانشگاه را داده‌اند، تصریح کرد: با وجود تمامی صحبت‌هایی که در این زمینه انجام شده است، متأسفانه این موضوع به طور جدی عملی نشده است. رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور بیش از 500 هزار دانشجوی مقطع کارشنارسی ارشد و 50 هزار دانشجوی مقطع دکتری داریم که باید حداقل 30 درصد از پایان‌نامه‌های آن‌ها کاربردی باشد، بنابراین تا زمانی که این کار انجام نشود، نمی‌توانیم از دانش استفاده مطلوب راببریم. وی با تأکید بر هدفمندسازی تحقیقات، افزود: در حال حاضر هر استاد و دانشجو برای خودش کار می‌کند، بنابراین باید شرایطی فراهم کنیم که یک استاد دانشگاه برای کار نکردن، بهانه‌هایی از جمله کمبود امکانات، تجهیزات و ... را نداشته باشد، چرا که اگر امکانات در اختیار دانشگاه‌ها قرار بگیرد، در طی پنج‌ سال می‌توانیم در بین 10 کشور نخست دنیا در همه شاخص‌ها باشیم.

دکتر زلفی‌گل با بیان اینکه دیگر نباید از کتاب‌های ترجمه‌ای استفاده کنیم، گفت: در حال حاضر اساتید ما به این درجه رسیده‌اند که کتاب با زبان مادری تألیف کنند، چرا که خواندن برخی کتاب‌های ترجمه‌ای برای دانشجود سخت است. از طرفی نمی‌توانیم در کتاب‌های ترجمه‌ای برای تبدیل به زبان مادری، دخل و تصرف کنیم.