28/03/1392

دشمن از تفکر شیعه در هراس است

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: اعتقاد به شهادت و انتظار فرج دو رویکرد شیعه است که دشمن به همین دلیل، از تفکر شیعی در هراس است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در مراسم گرامیداشت سه شهید دانشگاه علوم پزشکی همدان در جریان حمله تروریستی به زوار ایرانی در عراق، اظهار داشت: اگر بنا بود بحث دفاع از دین رفع شود و عنوان تقیه بالاتر از دفاع از دین قرار گیرد، بالاترین نگرانی‌ها متوجه امام حسین(ع) بود. وی با بیان اینکه اگر در کار واجب، تهدیدی پیش بیاید، وضعیت متفاوت خواهد شد، اظهار داشت: تنها جایی که نگرانی و تهدید مانع زیارت و انجام کار نمی شود، زیارت امام حسین(ع) است.

مسؤول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه خاطرنشان کرد: زیارت همراه با نگرانی و تهدید امام حسین(ع) اجر و ثوابی بالاتر را خواهد داشت. وی تربیت انسان‌های صالح را هدف اهل بیت(علیهم السلام) بیان کرد و گفت: مکتب و سیره اهل بیت(علیهم السلام) مبتنی بر قرآن است و بر این اساس اهل بیت(علیهم السلام) به دنبال اعتقاد حق هستند، نه به دنبال پیدا کردن اکثریت عددی.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی، مباحث تحلیلگران آمریکایی و اسرائیلی در مورد تفکر شیعه را یادآور شد و اظهار داشت: بر اساس این تحلیل، خطرناک‌ترین جریان فکری برای آینده نظام غرب، تفکر و جریان شیعه تلقی شده است. وی انتظار فرج، نا امید نشدن و اعتقاد به شهادت را موضوع مهم بحث تحلیلگران آمریکایی و اسرائیلی بیان کرد و افزود: آنها می‌دانند که شیعه، شهادت را پیروزی می‌داند و کسی که از مرگ نمی‌ترسد را نمی‌توان شکست داد.