28/03/1392

نقش مسافران زمان روی دیوار می رود

نگارخانه حوزه هنری استان همدان نمایشگاهی از آثار دانشجوی دانشگاه بوعلی سینا را به روی دیوار می برد.

بنا به اعلام روابط عمومی حوزه هنری استان همدان، واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان، در ششمین نمایشگاه خود در سال1392، آثار خانم آذین مولوی را به روی دیوار می‌برد. مسؤول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان همدان در این باره گفت: تعداد 20 اثر با تکنیک هنرهای جدید(دیجیتال آرت) در ششمین نمایشگاه نگارخانه حوزه هنری همدان به نمایش گذاشته می‌شود.

این نمایشگاه که با نام مسافران جامانده از زمان، تفکر هنرمند را درباره جاماندن افراد از قطار زندگی و به طور کلی، مرگ را به تصویر می‌کشد، از 26 خردادماه به مدت یک هفته از ساعت 9 تا 13 و 15:30 تا 18 در محل نگارخانه حوزه هنری استان همدان، پذیرای علاقه‌مندان است.

گفتنی است خانم آذین مولوی دانشجوی گرافیک دانشگاه بوعلی سینا، برگزیده نخستین جشنواره دانشجویی نور، رتبه سوم ششمین جشنواره سراسری هنرهای تجسمی سازمان بسیج هنرمندان و شایسته تقدیر نخستین سالانه نقاشی همدان می باشد.