25/03/1392

پیام رئیس دانشگاه بوعلی سینابه مناسبت تحقق حماسه سیاسی ملت بزرگ ایران

در پی خلق حماسه بزرگ سیاسی در انتخابات 24 خرداد، دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه پیامی بدین شرح صادر نمود:

بسم الله الرحمن الرحیم

خدای باریتعالی را شکر می گوئیم که بار دیگر زمینه سرافرازی و پیروزی ملت بزرگ ایران را در صحنه و مقطعی بسیار حساس پدید آورد و مردم ایران از امتحانی دیگر، سربلند بیرون آمدند. از آغازین روز سال 1392 که سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب، سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی نامگذاری شد، قابل پیش بینی بود که ملت بزرگ، هوشمند و همیشه در صحنه ایران، بار دیگر عظمت و شکوه خود را به نمایش خواهد گذاشت و در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، حماسه ای به یاد ماندنی را رقم خواهد زد.

اینجانب تحقق حماسه سیاسی و مشارکت خیره کننده مردم غیور ایران در انتخابات 24 خرداد را که محصول رهنمودها و هدایت های خردمندانه مقام معظم رهبری و موقعیت شناسی و بصیرت مثال زدنی مردم بزرگ ایران است، به محضر مبارک حضرت آیت الله خامنه ای و همه آحاد ملت رشید ایران تبریک عرض می نمایم و اطمینان دارم نظام مقدس جمهوری اسلامی با اتکال به خدای متعال و بهره گیری از این سرمایه اجتماعی ارزشمند، از همه تنگناها و مشکلات داخلی و خارجی، به سلامت عبور خواهد کرد و پرچم غرورانگیز ایران اسلامی، همچون گذشته در اهتزاز خواهد بود.

در پایان بار دیگر از حضور شورانگیز عموم مردم در انتخابات بزرگ 24 خرداد به ویژه از دانشگاهیان عزیز تقدیر و تشکر می نمایم و امیدوارم منتخب ملت که با استناد به جمله راهبردی بنیانگذار جمهوری اسلامی که فرموده اند میزان، رأی ملت است، مورد احترام همگان خواهد بود، با بهره گیری از همه ظرفیت ها و سلائق موجود در کشور، از میراث گرانقدر امام راحل(ره) و شهیدان سرافراز اسلام، انقلاب و علمی، پاسداری نموده و با پیروی و هماهنگی با مقام معظم رهبری، موجبات ارتقاء جایگاه نظام جمهوری اسلامی و ایران سرافراز در عرصه های ملی و بین المللی را فراهم آورد. دکتر محمدعلی زلفی گل رئیس دانشگاه