19/03/1392

اعلام نتایج هیجدهمین المپیاد علمی دانشجویی قطب 8 کشور

نتایج هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز سال 1392 قطب 8 کشور به مرکزیت دانشگاه بوعلی سینا اعلام شد.

دبیر خانه هجدهمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز قطب 8 کشور، نتایج نهایی و افراد منتخب هر کد رشته را جهت معرفی به مرکز المپیادسازمان سنجش آموزش کشور اعلام نمود. فایل ذیل اسامی نفرات برگزیده در قطب 8 کشور می باشد که با مشارکت دانشگاه های استان های کرمانشاه، کردستان، لرستان و همدان انجام گردیده است.

بر این اساس، دانشجویان معرفی شده طبق زمانبندی برنامه نهایی 18 المپیاد علمی دانشجویی که در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://olympiad.sanjesh.org/قرار دارد، جهت شرکت در آزمون المپیاد متمرکز نهایی اقدام نمایند.

گفتنی است مطابق قانون اعلام شده از سوی مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور در هر رشته پس از تصحیح اوراق و تعیین نفر اول، حداکثر چهار نفر دیگر که حداقل 60٪ نمره نفر اول راکسب نموده باشند انتخاب شده اند.

جهت مشاهده نتایج و اسامی برگزیدگان کلیک نمائید