19/03/1392

همکار دانشگاه در سوگ زائران شهید

خواهر و همسر خواهر همکار گرامی آقای اصغر الماسی نهنجی در بین شهدای حمله تروریستی به زائران ایرانی در عراق، قرار دارند.

در پی حمله تروریستی به اتوبوس حامل زائران ایرانی که از استان همدان عازم عتبات عالیات بودند، تعدادی از هم استانی های عزیز از جمله بانو مهین الماسی نهنجی(خواهر) و آقای ابراهیم هنرمندیان(همسر خواهر) همکار گرامی آقای اصغر الماسی نهنجی از کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به شهادت رسیدند.

بنا به اعلام ستاد برگزاری مراسم تشییع و بزرگداشت زائارن شهید عتبات عالیات، مراسم تشییع این شهدای گرانقدر روز 2شنبه 20 خردادماه جاری از ساعت 8:30 صبح از مقابل حسینیه امام خمینی(ره) در خیابان پاسدران آغاز خواهد شد. همچنین مراسم بزرگداشت این عزیزان بعدازظهر همین روز از ساعت 17تا19در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار می گردد.

گفتنی است شهید ابراهیم هنرمندیان فرزند مرحوم حبیب الله هنرمندیان از کارکنان بازنشسته دانشگاه می باشد.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهادت این عزیزان را به همه امت انقلابی و کلیه خانواده ها و بازماندگان آنان به ویژه به همکار گرامی آقای اصغر الماسی نهنجی تسلیت عرض نموده، علو درجات و همنشینی با حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را برای همه این شهیدان از درگاه پروردگار متعال مسألت می نماید.