13/03/1392

فراخوان دومین جشنواره ملی دانشجویی پوستر رضوی

به مناسبت میلاد با سعادت عالم آل محمد(ص)، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با دهه کرامت، دانشگاه نیشابور دومین جشنواره دانشجویی پوستر رضوی را برگزار می نماید.

اهداف این جشنواره، اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و گسترش فعالیت های فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با سیره ائمه اطهار به ویژه امام رضا(ع) و تقدیر از پدیدآورندگان آثار برتر هنری در زمینه سیره، شخصیت و معارف امام رضا(ع) و کمک به انتشار گسترده تر این آثار می باشد. موضوعات ارسال آثار نیز فرازهای تابناک حیات امام رضا(علیه السلام)، معارف و بیانات امام رضا(علیه السلام)، روایات، اشعار و مقالات مرتبط با آن حضرت، اماکن مرتبط با آن حضرت و مردم و زیارت امام رضا(علیه السلام) اعلام شده است. جوایز این جشنواره از این قرار می باشد:

نفر اول:پانزده میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار و تندیس جشنواره

نفر دوم:ده میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار و تندیس جشنواره

نفر سوم:پنج میلیون ریال به همراه دیپلم افتخار و تندیس جشنواره

شرکت در جشنواره برای عموم دانشجویان دانشگاه های دولتی و غیردولتی، در تمامی مقاطع، آزاد است و موضوع و درونمایه آثار باید به نوعی در ارتباط با مفاهیم مرتبط با امام رضا(علیه السلام) باشد. تکنیک و شیوه اجرای آثار آزاد است و پوسترها باید در قطع حداقل پنجاه در هفتاد و با كیفیت سیصد dpi طراحی شوند. لازم است فایل اثر، با حداكثر حجم یکMb، به صورت CMYK و با فرمت JPEG، حداکثر با درجه ده، به ایمیل دبیرخانه ارسال گردد. همچنین می توان CD حاوی آثار را به آدرس دبیرخانه پست نمود.

بر این اساس، هر شركت كننده مجاز است حداكثر پنج اثر به دبیرخانه ارسال كند، البته آثار ارسالی می توانند به صورت فردی یا گروهی باشند. برگزار كننده نیز مجاز است كه آثار انتخاب شده را برای انتشار، اطلاع رسانی و تبلیغات استفاده نماید. دبیرخانه حق استفاده از آثار ارسالی در فعالیت های نمایشگاهی، تبلیغاتی، سایت و چاپ كتاب، لباس و تمبر را دارد و ارسال آثار به منزله قبول این مقررات است. تصمیم گیری در مورد مسائل پیش بینی نشده و تغییر شرایط و مقررات اعلام شده نیز بر عهده ستاد برگزاری جشنواره است.

تاریخ های مهم این جشنواره عبارتند از:

آخرين مهلت دريافت آثار: سه شنبه 26 شهریور1392(مطابق با میلاد مسعودامام رضا علیه السلام)

زمان برگزاری اختتامیه جشنواره و نمایشگاه آثار منتخب: هفته پایانی مهر ماه 1392

نشانی دبيرخانه نیشابور، ابتدای شهرک بهداری، دانشکده هنر دانشگاه نیشابور، دبیرخانه دومین جشنواره ملی دانشجویی پوستر رضوی و شماره تلفن 6610140-0551 و نمابر آن6610960 -0551 و پست الکترونیکی aminoroayayi@neyshabur.ac.ir می باشد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://neyshabur.ac.ir/index.php مراجعه نمایند.