تعداد بازدید :10191131

12/03/1392

دانشگاهیان و فرهیختگان باید در جامعه مؤثر باشند

رئیس دانشگاه گفت: دولت بعدی باید فکری برای فارغ‌التحصیلان بیکار کند و ایجاد اشتغال به عنوان پروژه ملی تعریف و از ظرفیت جوانان در کشور استفاده شود.

به گزارش فارس، دکتر زلفی‌گل در همایش انتخابات 92، فرصت‌ها و چالش‌ها، با بیان اینکه اگر روند پیشرفت کشور را در طول عمر انقلاب اسلامی منصفانه نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که برای پیشرفت کشور، زحمات زیادی کشیده شده و به توفیقات خوبی دست یافتیم، ادامه داد: بعد از انقلاب، دشمن به ما جنگ را تحمیل کرد و بعد از اتمام دفاع مقدس با توجه به اینکه چند استان در این جنگ ویران شده بود و خیلی از روستاها فاقد امکانات برق، تلفن و آب بودند، توانستیم کشور را بسازیم.

رئیس دانشگاه بوعلی افزود: با توجه به اینکه همه در آبادانی کشور سهیم بودند، بی‌انصافی است توفیقات نظام و زحمات رؤسای جمهور فعلی و گذشته را نادیده گرفت. وی در ادامه با بیان اینکه باید قدردان بزرگان و پیشکسوتان کشور بود و هیچ کس بی‌نقص نیست و اگر آن‌ها اشتباهی دارند، مورد نقد است، اضافه کرد: ما به عنوان شهروندان، به کاندیداها و طرفداران آنها اجازه نمی‌دهیم که با سیاه‌نمایی، زحمات دیگران را نادیده بگیرند.

دکتر زلفی‌گل ابراز داشت: ایران اسلامی، امروز یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است و برای رسیدن به این امنیت، خیلی از جوانان، خود را فدای این انقلاب کردند و ما باید قدردان آن‌ها باشیم. وی در ادامه با انتقاد از کاندیداهایی که دیگران را تخریب و برنامه‌های آن‌ها را سیاه‌نمایی می‌خوانند، تصریح کرد: کاندیداها بهتر است برای مدیریت کشور، برنامه ارائه کنند. او اضافه کرد: در جمهوری اسلامی انتخاب اصلح بر اساس رأی و نظر مردم امکان‌پذیر است و مانند غرب افراد صاحب قدرت و ثروت بر ضعیفان تسلط ندارند.

رئیس دانشگاه در ادامه با بیان اینکه باید دانشگاهیان و فرهیختگان در جامعه مؤثر باشند، بیان داشت: اگر نظر دانشگاهیان با مردم در انتخاب افراد متفاوت است، باید بررسی شود، شاید در برخی موارد دانشگاهیان اشتباه می‌کنند که باید مورد بررسی قرار گیرد. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در کشور ما به چهار انقلاب نیاز است، ابراز داشت: انقلاب سیاسی که اتفاق افتاد و با سرنگونی رژیم شاه جمهوری اسلامی مستقر شد و انقلاب دوم علمی است که خوب آغاز شده و باید ادامه یابد. او افزود: انقلاب سوم فرهنگی که در جمهوری اسلامی بر اساس احکام شرع مقدس انجام می‌شود و انقلاب چهارم اقتصادی است که آن را با انقلاب علمی و ارائه برنامه توسط کاندیداها می‌توان محقق کرد. دکتر زلفی‌گل در پایان گفت: دولت بعدی باید فکری برای فارغ‌التحصیلان بیکار کند و ایجاد اشتغال به عنوان پروژه ملی تعریف و از ظرفیت جوانان در کشور استفاده شود.