12/03/1392

دانشجویان امسال به ضیافت نمی روند

برگزاری طرح ضيافت اندیشه دانشجويان در سال جاري متوقف شد.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبري در دانشگاه در اين خصوص به خبرگزاری مهر گفت: طرح ضيافت اندیشه دانشجويان شامل برنامه هاي سياسي، فرهنگي و مذهبي بود كه در سال هاي گذشته در قالب دو هفته اردوي شبانه روزي در دانشگاه هاي استان برگزار مي شد. حجت الاسلام والمسلمین رستمي ادامه داد: در دوره هاي قبلي برگزاري طرح، كمك هاي مالي مناسبي از سوي دانشگاه هاي استان و نهاد رهبري در مركز دريافت مي كرديم، اما در سال جاري به دليل اينكه دانشگاه ها و ادارات دولتي با مشكل كمبود بودجه مواجه هستند، به اين نتيجه رسيديم كه امكان تأمين بودجه براي برگزاري طرح در سال جاري وجود ندارد.

وي با اشاره به اينكه تأمين مخارج طرح توسط خود دانشجويان نيز هزينه بالايي را در برخواهد داشت، اذعان کرد: با اين وضع، عملا برگزاري طرح ضيافت دانشجويان در سال جاري متوقف شده است. او در خصوص سراسري بودن توقف اجراي آن نيز عنوان كرد: اكثر استان ها با مشكل ما مواجه هستند و هنوز جايي را سراغ ندارم كه قصد برگزاري طرح را داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رستمي در خصوص طرح جايگزين احتمالي كه بتواند اوقات فراغت دانشجويان در سال جاري را پر كند، گفت: براي تابستان امسال طرح خاصي نداريم و در مذاكراتي كه با مركز خواهيم داشت، به دنبال برگزاري برنامه هاي فرهنگي خواهيم بود كه حداقل بتوانيم بودجه آن را نيز تامين كنيم.