تعداد بازدید :10191130

12/03/1392

در عرصه سیاست باید پهلوان بود نه قهرمان

زورخانه مسجد دوم دانشگاه است و ورود و حتي ساخت آن نيز توفيق می خواهد.

رئیس دانشگاه در مراسم افتتاح زورخانه شهداي گمنام دانشگاه آزاد همدان گفت: زورخانه مسجد دوم دانشگاه است و ورود و حتي ساخت آن نيز توفيق مي خواهد. دکتر زلفي با اشاره به اينكه اگر در جمهوري اسلامي، ما به اسلام بها مي دهيم بايد در كنار آن نيز براي مقابله با فرهنگ هاي بيگانه هزينه كنيم، ادامه داد: نبايد ورزشكار براي رسيدن به مدال، همه چيز را زير پا بگذارد چرا كه در فرهنگ ما پهلوان بودن وحفظ ارزش هاي ديني واخلاقي معيار برتري است.

رئیس دانشگاه با اشاره به در پيش رو بودن انتخابات در پايان به كانديداها توصيه كرد: قبل از آنكه وارد عرصه انتخابات شويد، سري به زورخانه ها بزنيد كه باعث اصلاح نفس مي شود. وی تأکید نمود: در عرصه سياست بايد پهلوان سياسي بود نه قهرمان آن و امروز کاندیداهای شوراها و ریاست جمهوری، باید بیشتر به این امر توجه کنند.