11/03/1392

جدول پیشنهادی تبیین معیارها و انتخاب اصلح در انتخابات ریاست جمهوری

معاونت تحلیل و بررسی بسیج اساتید دانشگاه های استان، جهت تبیین معیارها و کمک به انتخاب اصلح از بین کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، جدول پیشنهادی خود را ارائه نمود.

با شروع فعالیت های نبلیغاتی کاندیداها و ایجاد فضای رقابت بویژه در پرتو برنامه های رسانه ملی در معرفی نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری اینک توجه همگان به بررسی، تامل و شناخت کاندیداها، برنامه ها و سوابق آنها معطوف شده است.در این میان ضرورت تبیین معیارهای کاندیدای اصلح برای عموم مردم انقلابی و شهید پرور کشورمان یک رسالت و ماموریت تاریخی محسوب می شود و این امر بطور شایسته از نخبگان انتظار میرود.

معاونت تحلیل وبررسی بسیج اساتید دانشگاههای استان، بمناسبت شرایط و اقتضاءات تاریخی برگزاری انتخابات و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری در تببین معیارهای انتخاب اصلح که پس از اصل مشارکت حداکثری از اهمیت بسیار زیادی بر خوردار است، بر آن شد تا جدولی را بصورت پیشنهادی در اختیار آحاد مردم استان قرار دهد.در این ارتباط ذکر چند نکته ضروری است:

1-افراد می توانند براساس دیدگاه و سلایق سیاسی خود نسبت به تکمیل امتیازات برای کاندیداهای مورد نظر خود اقدام نمایند و یا برای همه کاندیداها این امتیاز بندی را تنظیم و یکی یکی، تا پایان دوره تبلیغات از لیست خود حذف و کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

2-استفاده کنندگان می توانند براساس شناخت شخصی خودو یا مراجعه گروههای مرجع و کسانی که از گفته آنها بر ایشان اطمینان و حجت شرعی حاصل می شود امتیازات را جمع بندی نمایند.

3-بارم امتیازات جنبه پیشنهادی دارد و افراد می توانند به دلخواه خود امتیازات را نیز تنظیم نمایند.

جهت مشاهده و دریافت جدول پیشنهادی کلیک نمائید