09/03/1392

استمرار ارتقاء رتبه دانشگاه در سطح کشور

در آخرین رتبه بندی اعلام شده از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی کشور، دانشگاه بوعلی سینا رتبه دوازدهم در کلیه رشته ها، رتبه ششم در رشته شیمی و رتبه 14 در رشته مهندسی را کسب نمود.

این رتبه بندی بر اساس اطلاعات موجود در مؤسسه اطلاعاتی و علمی ISI تا اول ماه مِی 2013صورت گرفته است و طی آن 15 دانشگاه و مؤسسه برتر در رشته های شیمی و مهندسی و 18 دانشگاه برتر در همه رشته ها مشخص شده اند. با این وصف، بدون در نظر گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی(که همه واحدهای آن در کل کشور، به عنوان یک دانشگاه تلقی می شوند و جزو دانشگاه های تابعه وزارت علوم نمی باشد)، در بین دانشگاه های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه 5 در رشته شیمی، رتبه 13 در رشته های مهندسی و رتبه 11 در همه رشته ها به دانشگاه بوعلی سینا اختصاص یافته است که نسبت به رتبه بندی های گذشته، ارتقاء 2پله ای دانشگاه بوعلی سینا را نشان می دهد.

کسب این افتخارات ارزشمند را به همه دانشگاهیان اعم از اعضاء محترم هیأت علمی، کارکنان پرتلاش و دانشجویان عزیز و به ویژه به مسؤولین و به خصوص به ریاست دانشگاه تبریک عرض می نمائیم.

جهت مشاهده جزئیات بیشتر رتبه بندی های مذکور کلیک نمائید