06/03/1392

قابل توجه دانشجویان متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اولی در آزمون کارشناسی ارشد

فرصت تحویل فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی از 7 تا 16 خردادماه جاری می باشد.

دفتر هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه اعلام کرد: دانشجویان متقاضی استفاده از امتیاز رتبه اولی در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 1392، باید پس از دریافت فرم تأییدیه فارغ التحصیلان رتبه اول دوره های کارشناسی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی سال 1392 از لینک زیر و تکمیل آن، فرم تکمیل شده را جهت معرفی به سازمان سنجش کشور از 7 تا 16 خردادماه 92 به سازمان مرکزی، واحد دانش آموختگان(آقای رضایی) تحویل نمایند.

این دفتر تأکید نموده عواقب ناشی از عدم مراجعه در زمان های مقرر متوجه شخص دانشجو می باشد.