06/03/1392

بایدها و نبایدهای حماسه سیاسی از منظر رئیس دانشگاه

مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی به همت پایگاه شهید امینی دانشگاه برگزار شد و رئیس دانشگاه نیز در این مراسم با عنوان حماسه سياسي، بايدها و نبايدها سخنرانی کرد.

وی ضمن تبریک تولد حضرت علي(ع) و سالروز آزادسازی خرمشهر، به نقشه و طراحي دشمن جهت مديريت حماسه سياسي و براندازي نظام اشاره کرد و به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی ادامه داد: انتخابات در کشور ما، يک حرکت نمايشي نيست، پايه‏ نظام ما همين انتخابات است، يکي از پايه‏ ها، انتخابات است. دکتر زلفی گل با اشاره به اینکه از نظر رهبر انقلاب، انتخابات فقط يک پديده سياسي نيست، بلکه انتخابات مظهر حضور مردم، مظهر احقاق حق و مظهر توانايي و اقتدار ملي براي کشور است، گفت: انتخابات، نماد حرکت اسلامي در کشور ماست، انتخابات، هديه‌ي اسلام به ملت ماست. وی ادامه داد: در دیدگاه رهبری، انتخابات سرمايه‏ گذاري عظيم ملت ايران است؛ مثل اين‌که شما سرمايه‏ ي سنگين و عظيمي را در بانک مي‌گذاريد، بانک با آن کار مي‌کند و شما از سودش استفاده مي‌کنيد؛ انتخابات يک چنين چيزي است. ملت ايران سرمايه‏ گذاري عظيمي را مي‌کند، سپرده‏ گذاري بزرگي را انجام مي‌دهد و سود آن را مي‌برد.

دکتر زلفی گل ضمن تبيين برخی نقاط قوت و ضعف دولت هاي گذشته، به مطالبات امام، انقلاب، رهبري و مردم اشاره کرد و از لزوم تلاش در جهت افزايش شور و شعور در انتخابات سخن گفت. به گفته وی، مثلث حماسه سياسي سه ضلع دارد که شامل فقه انتخابات، اخلاق انتخابات و قانون انتخابات می باشد. وی فقه انتخابات را واجبات و محرمات يا بايدها و نبايدها خواند که باید مورد توجه رأي دهندگان(مردم) و رأي گيرندگان(کانديداها) قرار گیرد. رئیس دانشگاه شرکت در انتخابات را مانند نماز خواندن واجب عيني و نه واجب کفايي خواند و انتخاب اصلح و نااميد کردن دشمن را بسیار مهم خواند. وی همچنین بي تفاوتي و رأي ندادن را اميدوار کردن دشمن و ناشی از تحت تأثير دشمن قرار گرفتن، تشخيص ندادن خودي از غير خودي و موجب برهم زدن وحدت ملي خواند.

رئیس دانشگاه ناديده گرفتن شاخص هاي اعلام شده توسط مقام معظم رهبري را موجب انتخاب صالح به جاي اصلح و تلاش براي منافع گروه و حزب نالايق خواند و گفت: هدف رأي گيرندگان(کانديداها)، باید خدا و خدمت رساني به مردم، دين و ميهن باشد و کاندیداها باید از توان، تجربه، دانش لازم و اطرافيان صالح و هم فکر برخوردار باشد و از حب نفس و دنيا و عشق به قدرت که کوري و کري در پي دارد، به دور باشند. وی ناديده گرفتن خط قرمزهاي نظام، هزينه کردن بي حساب و کتاب، دل بستن به تعريف و تمجيد دشمنان و ضدانقلاب، تلاش براي برنده شدن به هر قيمتي، بي اعتقادي و کم اعتقادي به ارزش ها و معنويت و اطرافيان ناصالح را، جزو نبایدها برای کاندیداها خواند.

دکتر زلفی گل، اخلاق انتخاباتی را رعايت فضائل اخلاقي و دوري از رذائل اخلاقي عنوان کرد و گفت: پاکي، صداقت، انصاف، محبت، تواضع و ایثار جزو فضائل اخلاقی است. او گفت: نامزدها در صورت انتخاب نشدن به هر دليلي، خدا را باید شکر کنند. وی از جمله بد اخلاقی های انتخاباتي را تخريب ديگران، سياه نمايي توفيقات نظام، دروغ گفتن، آمارغلط دادن، جوسازي کردن، وعده دادن هاي خارج از توان و ... عنوان کرد. رئیس دانشگاه بر رعایت کردن قانون انتخابات در شيوه تبليغ و مهلت تبليغ و امثالهم تأکید کرد و انتخابات را نشانه مردمسالاري اسلامي و اعتقاد و اعتماد به کارآمدي نظام و موجب افزايش اعتبار بين المللي و جلوگيري از استبداد و خودکامگي و عامل انتقال سالم قدرت، قلمداد کرد و گفت: چرا برخی افراد از سکوي همين قانون اساسي بر اريکه قدرت سوار مي شوند و سپس بد مستي مي کنند؟ او در پایان گفت: اينکه برخي از افراد و گروه ها به جاي کمک، منتظر بمانند تا يک تيم مديريتي به زمين بخورد و خود بر اريکه قدرت سوار شوند، دور از معرفت، اخلاق، انصاف و منافع اسلامي و ملي است.

جهت مشاهده و دریافت فایل کامل پاورپوینت سخنرانی رئیس دانشگاه کلیک نمائید