30/02/1392

توضیح مهم مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

اطلاعیه جدید مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه در زمینه پذیرش بدون آزمون دانشجوی دکتری به زودی منتشر می شود و صرفا مفاد این اطلاعیه معتبر می باشد.

بر این اساس،علت تغییرات و اصلاحات جدید در این زمینه،دریافت بخشنامه های جدید از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وتغییر برخی ظرفیت ها می باشد. این مدیریت به داوطلبان تأکید نموده: لذا پیش از انتشار دستورالعمل اصلاحی از ارسال مدارک به این دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

یادآور می شود، به مدارکی که بر اساس اطلاعیه قبلی و پیش از دستور العمل اصلاحی به این دانشگاه ارسال شده است، ترتیب اثر داده نخواهد شد. در ضمن با توجه به اینکه تنها منبع معتبر و رسمی برای اطلاع رسانی در این خصوص سایت این دانشگاه به نشانی www.basu.ac.ir و اطلاعیه های منتشر شده در آن می باشد، از مراجعه به سایت های دیگر جهت پیگیری پذیرش بدون آزمون سال 1392 دانشگاه بوعلی سینا خودداری گردد.