28/02/1392

حمایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از ایده های فناورانه

اتحادیه بين‌المللي مخابرات(ITU) اقدام به برگزاري مسابقه‌اي با عنوان مسابقه نوآوران جوان نموده و این پژوهشگاه قصد دارد زمينه شناسايي، ارزيابي(داوري)، انتخاب و ارسال ايده‌ها را فراهم سازد.

به گزارش روابط‌عمومي و بين الملل پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران، اتحاديه بين‌المللي مخابرات(ITU) براي سال 2013 اقدام به برگزاري مسابقه‌اي با عنوان مسابقه نوآوران جوان با اهدافي چون شناسايي ايده‌هاي نوآورانه، بهبود فرصت‌هاي شغلي براي جوانان، كمك به ایجاد محتوای ديجيتالي و جذب پتانسيل‌هاي موجود، براي گروه سني 18 تا 26 سال نموده و به برگزيدگان مبلغ 5 تا 10 هزار دلار پاداش پرداخت خواهد نمود. در همين راستا، پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات با توجه به مأموريت خود در توسعه و گسترش فناوري اطلاعات و نمايان ساختن تصوير علمي ايران در عرصه‌هاي بين الملل، قصد دارد با ايجاد ساز و كار مناسب زمينه شناسايي، ارزيابي(داوري)، انتخاب و ارسال ايده‌ها را فراهم سازد.

لازم به ذكر است، پيامدهاي اين اقدام زمينه ساز ایجاد بستری مناسب جهت شناسايي ايده‌ها، شناسایی و به‌كارگيري نخبگان و نوآوران، كمك به توسعه فناوري بومي و كمك به توسعه بازار فناوري اطلاعات خواهد شد. گفتني است، با توجه به پايان مهلت ارسال آثار به اتحاديه بين‌المللي مخابرات در چهارم تيرماه 1392، علاقه‌مندان مي‌توانند، آثار خود را تا پايان ارديبهشت ماه به دفتر تجاري سازي پژوهشگاه به نشانی BizDevDept@irandoc.ac.irارسال نمايند.

لازم به ذکر است، از آنجا که پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران موفق به طراحی و عملیاتی کردن مدلی مطابق با استانداردهای جهت تجاری سازی ایده ها شده است، آمادگی خود را برای مشارکت در تجاری سازی ایده ها با در نظر گرفتن حق مالکیت معنوی برای ایده پردازان اعلام می نماید.