25/02/1392

اعلام اسامی نفرات برتر 3 مسابقه ورزشی هفته خوابگاه ها

نتایج مسابقات دوچرخه سواری، طناب زنی و پرتاب فریزبی دانشجویان دختر که به مناسبت هفته خوابگاه ها برگزار گردید، اعلام شد.

بنا به اعلام اداره تربیت بدنی دانشگاه، مسابقه دوچرخه سواری دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های دانشجویی در تاریخ 22اردیبهشت92 از ساعت 18 در سالن شهید محبی دانشگاه آغاز گردید که در پایان نفرات برتربه ترتیب زیر شناخته شدند:

خانمها:عطیه شعبانی(مقام اول)، مژگان نجاری(مقام دوم)، مونا شریفی(مقام سوم). ضمنا برگزار کنندگان این مسابقه خانم ها پروانه اکبری و مریم کشوری بودند.

مسابقه طناب زنی دانشجویان دختر نیز در تاریخ 23اردیبهشت92 از ساعت 18 در سالن تندرستی خوابگاه فرزانگان برگزار گردید و در پایان خانم ها عاطفه رستمی، فرشته السادات حسینی وعطیه شعبانی به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند. داور این مسابقه خانم پروانه اکبری بود.

همچنین مسابقه پرتاب فریزبی همزمان با مسابقه طناب زنی در سالن تندرستی خوابگاه فرزانگان برگزار گردید که در پایان خانم ها ساحل بهنام فر، فروزان حسین پناهی و اعظم شریفی به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند. خانم مریم کشوری نیز داوری این مسابقه را بر عهده داشت.