25/02/1392

بازدید هیأت رئیسه دانشگاه از فضاها و امکانات جدید دانشکده مدیریت و حسابداری رزن

با حضور هیأت رئیسه دانشگاه بوعلی سینا و جمعی از مسؤولین شهرستان رزن، از اعضاء هیأت علمی و دانشجویان برتر آموزشی، فرهنگی و ورزشی دانشکده مدیریت و حسابداری رزن تقدیر شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه با تقدیر از تلاش های اعضاء هیأت علمی همکار دانشکده مدیریت و حسابداری رزن، به دانشجویان این دانشکده توصیه کرد قدر فرصت جوانی و در کنار هم بودن را بدانند. وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته از ابتدای تأسیس این دانشکده و افزایش تدریجی امکانات و فضاها گفت: پیشرفت، مرحله به مرحله و به تدریج حاصل می شود و همین ارزشمند است. دکتر زلفی گل چشم انداز این دانشکده را تبدیل آن به دانشگاه تخصصی مدیریت و حسابداری در غرب کشور خواند و بار دیگر از همه کسانی که در ایجاد این دانشکده نقش داشته اند، به ویژه از دکتر سهرابی رئیس و نیز از کارکنان این دانشکده تقدیر کرد. وی از تأسیس خوابگاه خصوصی برای دانشجویان این دانشکده با استفاده از تسهیلاتی که با معرفی و هماهنگی دانشگاه بوعلی سینا در اختیار سرمایه گذار این خوابگاه قرار خواهد گرفت، خبر داد و افزود: 3تا4 نفر پرسنل جدید هم به مجموعه کادر اداری دانشکده مدیریت و حسابداری رزن اضافه می شود و همچنین به منظور رعایت عدالت آموزشی، داوطلبان پسر نیز می توانند همچون داوطلبان دختر، در صورت کسب حد نصاب های لازم، جهت ادامه تحصیل در رشته حسابداری در دانشگاه بوعلی سینا انتخاب رشته نمایند.

دکتر سهرابی رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری رزن نیز در این مراسم، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در دانشکده به ویژه اقدامات انجام شده در زمینه افزایش و جابجایی اماکن آموزشی، خریداری و تملک زمین و امکانات جدید فراهم شده برای دانشجویان این دانشکده، ارائه نمود.

تقدیر از اعضاء هیأت علمی همکار دانشکده، تقدیر از دانشجویان برتر آموزشی، فرهنگی و برگزیدگان مسابقات مختلف، پخش کلیپ و برگزاری مسابقه کتبی، از دیگر برنامه های این مراسم بود. در پایان مراسم نیز رئیس دانشگاه و هیأت همراه ضمن حضور در بین دانشجویان، با آنان گفتگو نموده و در جریان نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنها قرار گرفتند.

بازدید دکتر زلفی گل و اعضاء هیأت رئیسه دانشگاه از فضاها و امکانات جدید دانشکده مدیریت و حسابداری، دیگر برنامه مسؤولین دانشگاه در این دانشکده بود. در ابتدا بازدید از ساختمان جدید آموزشی دانشکده که باهمکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رزن، به تازگی تحویل دانشکده مدیریت وحسابداری رزن گردیده و با همت کارکنان این دانشکده در طول تعطیلات نوروز، از آغاز سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفته است، صورت گرفت. این ساختمان دارای سه طبقه شامل چهارکلاس درسی با ظرفیت گنجایش 40صندلی، سالن اجتماعات با ظرفیت 90نفر با برخورداری از تجهیزات صوتی وتصویری و همچنین صندلی های خریداری شده جدید، سایت کامپیوتر و فضای اداری آموزشی و همچنین طبقه زیرین با فضای باز دویست متر مربع برای استفاده دانشجویان از میزهای تنیس و فوتبال دستی می باشد.

همچنین مسؤولین دانشگاه ازسالن اختصاصی بدنسازی که با هزینه ای بیش از80 میلیون ریال با همت کارکنان دانشکده، تجهیز وآماده بهره برداری دانشجویان گردیده و نیز از سالن مطالعه و کتابخانه دانشکده مدیریت وحسابداری رزن بازدید کردند. بازدید از زمین تملک شده به متراژ بیش از 38 هکتار برای احداث ساختمان اصلی دانشکده مدیریت وحسابداری رزن نیز، آخرین برنامه رئیس دانشگاه و هیأت همراه در سفر اخیر به شهرستان رزن بود.

اسامی دانشجویان برترعلمی نیمسال اول سال تحصیلی 92-91 رشته حسابداری:

*ورودی سال 90؛ به ترتیب آقایان: میلاد مسکینی نفر اول با معدل: 18:5-محمدرضا بایندور نفر دوم با معدل: 17:76-ایمان خلیل طهماسبی نفر سوم با معدل:17:69

*ورودی سال 91؛ به ترتیب آقایان: سید ایمان روزگار نفر اول با معدل:19:25-سعید زارعی نفر دوم با معدل:17:86-کیهان روشنی نفر سوم با معدل:17:83

دانشجویان برتر در زمینه فرهنگی:

*برندگان مسابقه کتابخوانی با موضوع تفسیر سوره نور، آقایان: مجتبی دارشی، بهادر ابراهیمی و کیهان روشنی

*برندگان مسابقه کتابخوانی با موضوع تفسیر سوره حجرات، آقایان: سید ایمان روزگار، رضا خاوری و مجتبی دارشی

*مسابقه علمی فرهنگی: آقای جبار عبادتی

دانشجویان برتردر زمینه ورزشی:

*نفرات اول تاسوم مسابقه دو صحرا نوردی به مناسبت هفته آموزش ویژه دانشجویان، به ترتیب آقایان: مجتبی دارشی نفر اول، اسعد عزتی نفر دوم و رضا خاوری نفر سوم

*تیم برتر مسابقات فوتبال دستی بین دانشجویان دانشکده، آقایان: شهریار عبدخدا و میلاد شریفی