25/02/1392

سکونت بیش از 3800 دانشجو در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه

1922 دانشجوی دختر و 1906 دانشجوی پسر در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا سکونت دارند.

رئیس اداره امور خوابگاه های دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: این عده در 8 باب خوابگاه دخترانه و 5 باب خوابگاه پسرانه، اسکان یافته اند. آقای اصغر مولایی مروت که به مناسبت هفته خوابگاه ها با خبرنگار سایت سخن می گفت، اظهار امیدواری کرد با بهره برداری از خوابگاه دخترانه تحصیلات تکمیلی کوثر 1 و 2، کمبود خوابگاه برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی وجود نداشته باشد. آقای مولایی مروت در پایان گفت: در هفته خوابگاه ها، لازم است از همکاری دلسوزانه و صمیمانه همه پرسنل همکار در مجموعه خوابگاه های دانشگاه که با تلاش شبانه روزی خود، محیطی امن و آرام جهت سکونت دانشجویان فراهم نموده اند، نهایت تشکر و قدردانی را داشته باشیم.

گفتنی است از آذر ماه سال 1391، مسؤولیت اداره خوابگاه های دانشگاه بر عهده آقای اصغر مولایی مروت قرار دارد و مسؤولیت خوابگاه های خواهران دانشگاه نیز از سال 1383 بر عهده خانم مهری مالمیر می باشد. خانم آسیه نیکجو نیز مسؤول دبیرخانه این اداره است و آقایان احمد ملکی صابر و محمدرضا شکوه فر نیز به ترتیب انباردار خوابگاه های فرزانگان و غدیر می باشند. آقای رضا ترک(نظری کیا) هم سرایدار خوابگاه حضرت زینب(س) و آقای مرادعلی رضایی مسؤول تأسیسات(بنا) خوابگاه ها هستند.

جهت مشاهده اسامی همکاران شاغل در خوابگاه های دانشگاه در سال تحصیلی 92-1391 کلیک نمائید