18/02/1392

اعلام زمان انتشار کارنامه اولیه آزمون کارشناسی ارشد 92

کارنامه اولیه شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۲ دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از ساعت ۲۰ یکشنبه21 اردیبهشت ماه منتشر می شود.

کارنامه اولیه آزمون ارشد ۹۲ از یکشنبه هفته آینده ۲۲ اردیبهشت بر روی سامانه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قابل دریافت است. دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره ۲) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته‌ها است، از روز يكشنبه هفته آینده در سايت اينترنتي اين سازمان منتشر می شود.

پذیرفته شدگان برای مرحله انتخاب رشته، حق انتخاب یکصد کد رشته محل را دارند و فرایند انتخاب رشته طی روزهای ۲۴ تا ۲۸ اردیبهشت صورت می گیرد. به گزارش مهر، پیش از این مشاور عالی سازمان سنجش از پذیرش ۹۰ هزار نفری داوطلبان در این دوره از کنکور ارشد خبر داده بود.