18/02/1392

جسارت و توهین به بزرگان اسلام در اعتقادات اهل سنت نیز حرام است

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان این مطلب، اضافه کرد: اتفاقی که در سوریه رخ می‌دهد، با هیچ مبنای عقلایی قابل قبول نیست و در واقع برای دفاع از صهیونیست‌ ها است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه استعمار بعد از ورود به منطقه خاورمیانه، سیاست تغییر دین را پیگیری می‌کرد، اظهار داشت: با هوشیاری مسلمانان، سیاست تغییر دین در این منطقه و جهان اسلام به نتیجه نرسید. وی ادامه داد: استکبار در آمریکای لاتین، آفریقا و جنوب شرقی موفق به اجرای سیاست تغییر دین و زبان شد و به راحتی غربی کردن را در این مناطق از جهان رواج داد. او افزود: غربی کردن در برخی از نقاط دنیا بیشتر مشهود است، برای مثال بزرگ‌ترین جمعیت انگلیسی‌زبان در قاره آمریکا زندگی می‌کند.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در ادامه با اشاره به اینکه بافت جامعه اسلامی در مقابل تغییر دین مقاومت می‌کرد، بیان داشت: استعمار راهکاری که برای مقابله با اسلام اندیشید، ایجاد فرق و مذاهب جدید بود. وی اضافه کرد: استکبار در جهان تشیع، دو فرقه ضاله بابیه و بهائیت و در بین اهل سنت، وهابیت را به عنوان شاخه افراطی سلفی‌گری با حمایت روس و انگلیس و دیگر استعمارگران به وجود آورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه با بیان اینکه در عربستان، وهابیون جنایات زیادی را مرتکب شدند، خاطرنشان کرد: وهابیت یک جریان ضد اسلامی است و آنها زیارت قبور ائمه اطهار(علیهم السلام) و بزرگان دین را به عنوان بدعت و شرک قلمداد می‌کنند. وی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی گفتمان غالب شرق و غرب را به هم ریخت، افزود: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، جهان بین دو بلوک غرب و شرق تقسیم شده بود که امام راحل(ره) این تقسیم‌بندی را تغییر داد. مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اذعان داشت: امام خمینی(ره) در مقابل استعمارگران، دو واژه جدید مستضعفین و مستکبران و اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام آمریکایی را وارد ادبیات عمومی دنیا و جهان اسلام کرد که پیام‌های بسیاری را در برداشت. وی ادامه داد: امام راحل(ره) مسائل اصلی اسلام مانند روز قدس و مسأله فلسطین را به عنوان محوری‌ترین مسائل جهان اسلام مطرح کردند که این موارد به جریان بیدارگر ملت‌های اسلامی تبدیل شد.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مقام معظم رهبری، دعوای سوریه را جنگ شیعه و سنی نمی‌داند، اضافه کرد: مسأله سوریه، جنگ بین جریان طرفدار مقاومت و مخالف مقاومت است. وی در بخش دیگری از سخنان خود به شخصیت حجر بن عدی اشاره کرد و یادآور شد: حجر بن عدی یکی از صحابی شاخص رسول اکرم(ص) و امام علی(ع) است و به خاطر اینکه بسیار اهل تقید بود، به او حجرالخیر می‌گفتند.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی بیان کرد: حجر بن عدی در تمام فعالیت‌هایی که به نفع اسلام بود، حضور داشته و در جنگ نهروان در کنار امیرالمؤمنین علی(ع) شرکت کرد. وی با بیان اینکه جسارت و توهین به بزرگان اسلام در اعتقادت اهل سنت نیز ممنوع و حرام است، اضافه کرد: اتفاقی که در سوریه رخ می‌دهد، با هیچ مبنای عقلایی قابل قبول نیست و در واقع برای دفاع از صهیونیست‌ها است.