17/02/1392

سه میهمان در نشست های انتخاباتی این هفته تشکل های اسلامی دانشجویان

نشست های انتخاباتی تشکل های اسلامی دانشجویان، روزهای 3شنبه و 4شنبه 17 و 18 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه برگزار می گردد.

بنا به اعلام کمیته انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه، در ادامه سلسله نشست های انتخاباتی این تشکل ها، روز 3شنبه 17 اردیبهشت ماه 92 از ساعت 10 صبح آقای دکتر محسن رضایی در سالن اجتماعات شهید چمران دانشگاه، در جمع دانشگاهیان علاقمند حاضر می شود. همچنین روز 4شنبه 18 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 16 دکتر باقری لنکرانی در این نشست انتخاباتی حضور می یابد. نشست انتخاباتی با حضور حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی نیز که قرار بود روز 4شنبه 18 اردیبهشت ماه برگزار گردد، به هفته آینده موکول شد.

گفتنی است محل برگزاری این نشست در روز 4شنبه 18 اردیبهشت ماه نيز در محل سالن اجتماعات شهيد چمران می باشد.