16/02/1392

قابل توجه معرفی شدگان آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1392

با توجه به تغییر احتمالی تاریخ مصاحبه برخی از كد رشته ها، تا زمان اعلام تاریخ و جزئیات بیشتر از طریق وب سایت دانشگاه بوعلی سینا، از مراجعه حضوری به این دانشگاه خودداری فرمائید.

مدیریت تحصیلات تكمیلی دانشگاه بوعلی سینا اعلام كرد: به اطلاع كلیه معرفی شدگان(به دانشگاه بوعلی سینا) چند برابر ظرفيت، آزمون ورودي دوره دكتريPh.D(نيمه متمركز) سال 1392 می رساند، اطلاعات بیشتر در خصوص تاریخ، محل برگزاری مصاحبه، مدارك لازم و . . . به زودی از طریق سایت دانشگاه بوعلی سینا اعلام خواهد شد و در تعیین تاریخ جدید مصاحبه، برنامه ریزی داوطلب جهت حضور به موقع در جلسه مصاحبه مد نظر قرار می گیرد.

این مدیریت تأكید نموده: با توجه به تغییر احتمالی تاریخ مصاحبه برخی از كد رشته ها، تا زمان اعلام تاریخ و جزئیات بیشتر از طریق وب سایت دانشگاه به نشانی www.basu.ac.ir از مراجعه حضوری به این دانشگاه خودداری فرمائید.