15/02/1392

تجمع دانشگاهیان در اعتراض به هتک حرمت اخیر تروریست های وهابی

این تجمع در اعتراض به هتک حرمت مرقد صحابی پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع)روز 2شنبه 16/2/92 از ساعت 12:30 در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار می گردد.

در پی هتک حرمت تروریست های وهابی به مرقد مطهر حضرت حجر بن عدی از صحابی بزرگوار حضرت رسول اکرم(ص) و حضرت علی(ع)، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه، بسیج اساتید دانشگاه، پایگاه مقاومت شهید امینی دانشگاه، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و هیأت دانشجویی دانشگاه با صدور اطلاعیه ای مشترک، عموم دانشگاهیان را به تجمع اعتراض آمیز در این زمینه دعوت نمودند. متن کامل این اطلاعیه بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

در پی هتک حرمت تروریست های وهابی آمریکایی به مرقد صحابی جلیل القدر پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع)، از عموم دانشگاهیان دانشگاه بوعلی سینا دعوت می شود در تجمع اعتراض آمیز به این عمل ننگین که روز 2شنبه 16 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 12:30 در مسجد بزرگ دانشگاه برگزار می شود، شرکت فرمایند.