14/02/1392

تدارک گسترده معاونت دانشجویی برای هفته خوابگاه ها

به مناسبت هفته خوابگاه های دانشجویی، برنامه های مختلف فرهنگی، تفریحی و ورزشی برگزار خواهد شد.

اولین جلسه ستاد برگزاری هفته خوابگاه های دانشجویی برگزار شد. در این جلسه، دکتر هزاوئی معاون دانشجویی دانشگاه با اعلام تعیین بازه زمانی 21 تا 27 اردیبهشت ماه به عنوان هفته خوابگاه های دانشجویی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خواستار برنامه ریزی جهت اجرای برنامه های متنوع در طول این هفته شد. دراین جلسه، اعضاء ستاد به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و مقرر شد تا روز 2شنبه 16 اردیبهشت ماه جاری، هر یک از ادارات مربوطه، ریز برنامه های پیشنهادی خود را جهت تصویب نهایی ارائه کنند.

بر این اساس در طول هفته خوابگاه ها، برنامه هایی نظیر حضور مسؤولان در خوابگاه های دانشجویی، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، برگزاری جلسات مشاوره گروهی، مسابقات آشپزی و انتخاب و معرفی اتاق های نمونه خوابگاه ها اجرا خواهد شد که چزئیات آن، متعاقبا اعلام خواهد شد.