14/02/1392

معرفی دبیر جدید هم اندیشی اساتید دانشگاه بوعلی سینا

در حاشیه مراسم بزرگداشت روز معلم، از تلاش های دکتر طاهری نیا دبیر سابق هم اندیشی اساتید دانشگاه تقدیر بعمل آمد و دکتر مرتضی قائمی به عنوان دبیر جدید هم اندیشی اساتید دانشگاه معرفی شد.

در این مراسم، با اهداء لوح تقدیر از تلاش های چندین ساله دکتر طاهری نیا در دوران تصدی دبیری هم اندیشی اساتید دانشگاه بوعلی سینا که وابسته به دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه می باشد، تقدیر بعمل آمد. دکتر طاهری نیا در سخنان خود در این مراسم، ضمن عرض تبریک روز معلم، معلم را منشاء همه خوبی ها خواند و روز معلم را روز تجلیل از همه خوبی ها قلمداد نمود.

وی ضمن گرامیداشت یاد مرحوم حجت الاسلام و المسلمین رازینی(مسؤول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، از همکاری همه اعضاء هیأت علمی و مسؤولان دانشگاه در دوران تصدی دبیری هم اندیشی اساتید دانشگاه تقدیر کرد و گفت: هم اندیشی اساتید، یک سرمایه است که امیدواریم دکتر قائمی آن را افزایش دهد و در انجام وظائف مربوطه، موفق باشد.