14/02/1392

مراسم بزرگداشت روز معلم برگزار شد

این مراسم عصر 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری با حضور جمع زیادی از اعضاء هیأت علمی دانشگاه و خانواده های آنها در محل باغ دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به منظور تجلیل از مقام شامخ اعضاء هیأت علمی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، ویژه برنامه های مختلفی برای اعضاء هیأت علمی، همسران و فرزندان آنها اجرا گردید که سخنرانی مسؤولین دانشگاه، اجرای برنامه های فرهنگی و تفریحی، برگزاری مسابقات ورزشی و اهداء بسته های فرهنگی از آن جمله بود.

مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنان خود در این مراسم، با عرض تبریک به مناسبت ایام ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و روز معلم، یاد شهید مطهری و همه معلمان و اساتید فقید را گرامی داشت. حجت الاسلام و المسلمین رستمی همچنین درباره اهمیت علم و عالم و جایگاه آنها در اسلام سخن گفت و نقش عالمان در هدایت یا انحراف جامعه را بسیار مهم خواند.

رئیس دانشگاه نیز با تبریک ولادت حضرت زهرا(س) و میلاد امام خمینی(ره) و گرامیداشت هفته آموزش و روز معلم، از تلاش های و زحمات همه اعضاء هیأت علمی دانشگاه تقدیر نمود و از حضور آنان در مراسم تشکر کرد. وی معلمی و سر و کار داشتن با جوانان به عنوان سرمایه های مهم جامعه را نعمتی بزرگ خواند و به اعضاء هیأت علمی توصیه کرد که قدردان این توفیق باشند. دکتر زلفی گل افزود: دانشگاه بوعلی سینا به لطف خدا و با کمک همه دانشگاهیان به ویژه اعضاء هیأت علمی، مسیر توسعه و پیشرفت را در سال های اخیر به خوبی طی کرده است که توسعه مقاطع و رشته گرایش های تحصیلات تکمیلی، نگین این توسعه و پیشرفت می باشد. وی ادامه داد: توسعه تحصیلات تکمیلی، ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه را در پی داشته و همچنین شیب ارتقاء مرتبه علمی اعضاء هیأت علمی دانشگاه را افزایش داده است.

دکتر زلفی گل با اشاره به بروز برخی مشکلات و محدودیت های مالی در سطح کشور و دانشگاه گفت: علیرغم اینکه همه تلاش خود را بکار بستیم، اما هنوز نتوانسته ایم بخشی از مطالبات اعضاء هیأت علمی دانشگاه را پرداخت کنیم که به همین خاطر، از همه آنها عذرخواهی می کنیم و امیدواریم به زودی این مشکلات نیز مرتفع شود. وی حضور اعضاء هیأت علمی برای 5 روز در هفته و در طول ساعات تعیین شده در دانشگاه را وظیفه قانونی و شرعی خواند و خواستار توجه اعضاء هیأت علمی به این مهم شد و تأکید کرد: اگر ما به عنوان اعضاء هیأت علمی دانشگاه به این گونه وظائف خود عمل کنیم، دانشجویان نیز با فراگیری از اساتید خود، قوانین و وظائف مرتبط با خود را رعایت خواهند کرد.

در ادامه معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هم، ولادت دخت پیامبر(ص) و هفته آموزش و روز معلم را به حاضران تبریک گفت و با اشاره به سالروز شهادت استاد مطهری گفت: این شهید والامقام علاوه بر درجه بالای علمی و فلسفی، از نظر اخلاق و عرفان هم، جایگاه بالایی داشت و باید به عنوان اسوه و الگویی مناسب، مدنظر قرار گیرد. دکتر فرامرز فرشته صنیعی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در چند سال اخیر در سطح دانشگاه، از دکتر زلفی گل رئیس دانشگاه تقدیر کرد و افزود: همه شاهد بودیم که ایشان در زمانی که امکان و بودجه های لازم وجود داشت، از هیچ تلاشی برای دانشگاهیان به ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه دریغ نمی کردند، بنابراین در شرایط فعلی که دانشگاه و کشور با مشکلات و محدودیت های مالی مواجه است، ایشان را درک می کنیم و توقعات خود را کنترل می کنیم.

وی از تلاش های دکتر طاهری نیا در طول تصدی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تقدیر کرد و برای وی آرزوی موفقیت روزافزون نمود. دکتر فرشته صنیعی افزود: در حدود سه چهار ماه اخیر که مسؤولیت در این حوزه به بنده واگذار شده، سعی شده ضمن حفظ و تقویت نقاط قوت موجود از قبل، نقاط ضعف را شناسایی و کاهش دهیم که در این راستا افزایش بهره وری نیروی انسانی و تعدیل نیرو در موارد لازم، تأکید بر انجام کلیه امور از طریق اتوماسیون، فعال تر شدن کمیته ترفیع، انجام برخی تغییرات در زمینه ترفیع اعضاء هیأت علمی و بررسی وضعیت امنیتی سیستم سماء به منظور افزایش امنیت آن، مدنظر قرار گرفته است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از همه دانشگاهیان به ویژه اعضاء هیأت علمی دانشگاه خواست تا نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود در زمینه های مرتبط با فعالیت ها و پرسنل و مدیران این حوزه را برای این معاونت ارسال نمایند.

گفتنی است در این مراسم اعلام شد اسامی سرآمدان آموزشی گروه های آموزشی و دانشکده ها به زودی بر روی سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت و لوح تقدیر این افراد به دانشکده های آنها ارسال خواهد گردید.