10/02/1392

توضیح درباره مشکل فنی سامانه پیامک روابط عمومی دانشگاه

صبح امروز یکی از پیامک های ارسالی از سامانه روابط عمومی دانشگاه، در دفعات مختلف و به صورت تکراری برای تعدادی از همکاران دانشگاه ارسال گردید.

بنا به اعلام روابط عمومی دانشگاه، در پی بروز این مشکل، پیگیری و بررسی های لازم به عمل آمد و طبق اعلام شرکت طرف قرارداد این اداره، اختلال پیش آمده ناشی از بروز اشکال فنی در سایت ارسال پیامک این شرکت بوده است. ضمنا هزینه کسر شده از شارژ سامانه، فقط یک بار محاسبه شده و از این نظر، خسارتی به دانشگاه وارد نشده است.

ضمن عرض پوزش از دانشگاهیان گرامی، به اطلاع می رساند نظر به در پیش بودن ایام انتخابات و احتمال ایجاد محدودیت هایی در ارسال پیامک های گروهی، اطلاع رسانی های لازم به سرعت از طریق وب سایت دانشگاه صورت می گیرد. لذا از همکاران گرامی تقاضا می شود اخبار دانشگاه را به طور منظم از طریق وب سایت پیگیری نمایند.