تعداد بازدید :10203997

10/02/1392

ارتقاء مرتبه علمی 3 عضو هیأت علمی دانشگاه

آقایان دکتر بصیری پارسا به مرتبه استادی و دکتر عشقی ملایری و دکتر کرد نوقابی به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.

بنا به اعلام دبیرخانه هیأت ممیزه دانشگاه، در پنجمین جلسه از دور ششم این هیأت که بعدازظهر 2شنبه 9 اردیبهشت ماه جاری تشکیل شد، ارتقاء مرتبه علمی دکتر جلال بصیری پارسا از مرتبه دانشیاری به استادی به تصویب رسید. همچنین ارتقاء مرتبه علمی دکتر بهروز عشقی ملایری و دکتر رسول کرد نوقابی از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری، مورد موافقت اعضاء هیأت ممیزه دانشگاه قرار گرفت.

گفتنی است دکتر بصیری پارسا، عضو هیأت علمی دانشکده شیمی(گروه آموزشی شیمی فیزیک) است و دکتر عشقی ملایری و دکتر کردنوقابی به ترتیب عضو هیأت علمی دانشکده علوم پایه(گروه آموزشی زیست شناسی) و عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی(گروه آموزشی روانشناسی) می باشند.

دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه، کسب مرتبه استادی را به جناب آقای دکتر بصیری پارسا و ارتقاء مرتبه علمی به دانشیاری را به آقایان دکتر عشقی ملایری و دکتر کرد نوقابی، تبریک عرض نموده، برایشان آرزوی موفقیت های بیشتر می نماید.