10/02/1392

انتصاب سرپرستان جدید اداره خدمات و استخر دانشگاه

آقایان محسن حیدری و مرتضی رجبی به ترتیب به عنوان سرپرستان جدید اداره خدمات و نقلیه و استخر دانشگاه منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای حیدری پیش از این، سرپرستی استخر دانشگاه را بر عهده داشت که با حکم مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه به سمت سرپرست اداره خدمات و نقلیه منصوب گردید. آقای رجبی نیز که پیش از این، مسؤولیت دفتر مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه را بر عهده داشت، با حکم مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه به عنوان سرپرست جدید استخر دانشگاه منصوب شد. گفتنی است پیش از این، آقای ابراهیم روحی سرپرستی ادامه خدمات و اداره نقلیه دانشگاه را بر عهده داشت.

ضمن عرض تبریک به آقایان حیدری و رجبی و آرزوی موفقیت برای آنان در مسؤولیت های جدید، از تلاش ها و اقدامات ارزنده آقای ابراهیم روحی در طول تصدی سرپرستی اداره خدمات و نقلیه دانشگاه، قدردانی می کنیم.