08/02/1392

کاندیداها باید برنامه محور باشند

رئیس دانشگاه گفت: دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته باید توجه کنند که کاندیداها باید به جای شعارمحور بودن، برنامه محور باشند.

دکتر زلفی گل در گفتگو با مهر با اشاره به شعار مقام معظم رهبری در سال جاری اظهار داشت: در راستای تحقق حماسه سیاسی، بصیرت افزایی همه اقشار به ویژه دانشجویان باید مورد توجه باشد. وی با اشاره به برگزاری نشست های انتخاباتی در دانشگاه با حضور کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری گفت: بر اساس پرسش و پاسخی که بین دانشجویان و کاندیداهای احتمالی صورت می گیرد، دانشجویان انگیزه بیشتری برای حضور در انتخابات و انتخاب فرد اصلح، پیدا می کنند.

رئیس دانشگاه با تأکید بر لزوم برنامه محور بودن کاندیداهای ریاست جمهوری نیز ابراز داشت: دانشجویان باید به عنوان قشر فرهیخته جامعه این مهم را مدنظر داشته باشند که کاندیداها باید به جای شعارمحور بودن، برنامه محور باشند. وی در پاسخ به چگونگی ایجاد فضای سالم رقابتی و به دور از حاشیه نشست های انتخاباتی نیز بیان داشت: هرچه عقلانیت این نشست ها بیشتر و بالاتر برود، به تبع حاشیه نیز کمتر خواهد شد. دکتر زلفی گل در پایان با تأکید بر لزوم توجه به رفتارهای عقلانی و به دور از حب و بغض گفت: با توجه به عقلانیت موجود در قشر دانشگاهیان، فضاهای انتخاباتی و نشست ها نیز عقلانی و به دور از حاشیه است.