08/02/1392

اعلام اسامی برگزیدگان جشنواره پوستر و تصویرسازی بانوی نور

مراسم اختتاميه و اهداء جوايز این جشنواره دانشجویی روز چهارشنبه 11اردیبهشت92 در سالن اجتماعات شهيد چمران برگزار مي شود.

بنا به اعلام واحد امور مناسبت هاي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، آثار رسيده به دبيرخانه اين جشنواره روز چهار شنبه 4اردیبهشت92 در دانشكده هنر و معماري، مورد ارزيابي هيأت داوران جشنواره قرار گرفت و نفرات برگزيده اين جشنواره به شرح ذيل مشخص گرديدند:

بخش پوستر:

نفراول: خانم فاطمه كريمي مصلح؛ نفر دوم: خانم زينب مهديان نسب؛ نفر سوم: خانم نرگس كتابي(آثار خانم ها سيده ياسمن لطفي زاده و سميه محمدي نوره نيز به عنوان آثار قابل تقدير انتخاب شدند.)

بخش تصوير سازي

نفر اول: خانم آذين مولوي؛ نفر دوم: خانم مهديه سهرابي؛ نفر سوم خانم مريم ساساني پور(همچنين آثار خانم ها ياسمن لطفي و بهناز تسليمي به عنوان آثار قابل تقدير انتخاب گرديد).

گفتنی است مراسم اختتاميه و اهداء جوايز اين جشنواره روز چهارشنبه 11اردیبهشت ماه جاری همزمان با سالروز میلاد حضرت زهرا(س)، در سالن اجتماعات شهيد چمران برگزار مي شود. لازم به ذکر است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بوعلی سینا به مناسبت ولادت محبوبه حضرت حق حضرت فاطمه زهرا(س) و با هدف تبیین الگوهای رفتاری این بانوی بزرگ و به منظور ارتقاء سطح آگاهی دانشجویان از جایگاه زن در اندیشه اسلامی، اولین جشنواره دانشجویی بانوی نور را برگزار نمود.