08/02/1392

اعلام جزئیات برنامه های دانشگاه به مناسبت هفته آموزش

برنامه های بزرگداشت هفته آموزش، روز 5شنبه 12/2/92 ویژه اعضاء هیأت علمی و خانواده های آنها برگزار خواهد شد.

بنا به اعلام ستاد برگزاری مراسم هفته آموزش، برنامه های فرهنگی- ورزشی و تفریحی ویژه خانواده های اعضاء هیأت علمی دانشگاه از ساعت 16 روز 5شنبه 12 اردیبهشت ماه جاری در محل باغ دانشگاه، برگزار می گردد. مراسم هفته آموزش و بزرگداشت مقام شامخ معلم ویژه اعضاء هیأت علمی نیز از ساعت 18:30 در همین مکان برگزار می شود که در آن، علاوه بر برنامه های پیش بینی شده، اهداء جوایز نفرات برتر مسابقات همسران و فرزندان اعضاء هیأت علمی، صورت خواهد گرفت.

اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و صرف شام توسط اعضاء هیأت علمی به همراه خانواده، پایان بخش این مراسم خواهد بود. این ستاد از کلیه شرکت کنندگان در مراسم، دعوت نموده جهت ورود به محل برگزاری مراسم، صرفا از در باغ از سمت داخل دانشگاه استفاده نمایند.

برای ملاحظه جزئیات بیشتر کلیک نمائید