08/02/1392

تیم کشاورزی قهرمان مسابقات فوتسال اساتید شد

مسابقات فوتسال اعضاء هیأت علمی دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته آموزش، شنبه شب با پیروزی تیم کشاورزی مقابل تیم علوم پایه به پایان رسید.

در آخرین شب رقابت های این دوره از مسابقات، تیم علوم پایه با نتیجه 4 بر 1 مغلوب تیم کشاورزی شد. نتیجه بازی تیم های مهندسی و دانش به علت حاضر نشدن تیم مهندسی جهت مسابقه، با نتیجه 3 بر صفر به سود تیم دانش اعلام شد. بدین ترتیب تیم های کشاورزی و دانش که هر دو دارای 9 امتیاز شده بودند، با در نظر گرفتن تفاضل گل، به ترتیب مقام های اول و دوم این مسابقات را کسب کردند. تیم ادبیات هم همانند تیم علوم پایه، 6 امتیازی شد اما با در نظر گرفتن تفاضل گل، مقام سوم را به خود اختصاص داد. گفتنی است دکتر حمید بلالی از تیم کشاورزی نیز با 5 گل زده، عنوان آقای گل این رقابت ها را به خود اختصاص داد.

آقای مینایی ستا مسؤول انجمن فوتسال اساتید و کارکنان دانشگاه در پایان مسابقات فوتسال اعضاء هیأت علمی دانشگاه ویژه گرامیداشت هفته آموزش، از همه شرکت کنندگان در این مسابقات و به ویژه از اداره تربیت بدنی دانشگاه و شخص دکتر عنبریان مدیر این اداره به خاطر تمهید مقدمات و همکاری در برگزاری این مسابقات، تقدیر نمود.

جهت مشاهده اسامی نفرات تیم های حاضر در مسابقات کلیک کنید