07/02/1392

توجه خاص به ورزش دانشجویان دختر در کارگروه تخصصی ورزش منطقه 2 دانشگاه ها

تهیه تقویم مسابقات بین دانشگاه های منطقه، پیشنهاد تسری تجربه عمومی شدن آموزش ورزش شنا برای دانشجویان،تهیه و ارسال طرح برگزاری برخی مسابقات به صورت زیرمنطقه ای و تعیین میزبان برخی مسابقات کارکنان، از دیگر مصوبات این کارگروه بود.

کارگروه تخصصی مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه کشو ر، بعدازظهر روز 4شنبه 4 اردیبهشت ماه جاری به ریاست دکتر عنبریان دبیر این منطقه تشکیل شد. به گفته دکتر عنبریان، پس از بحث پیرامون وضعیت تربیت بدنی و ورزش دانشگاه های منطقه دو در این کارگروه، موارد ذیل به تصویب شرکت کنندگان رسید:

-تفویم مسابقات بین دانشگاه های منطقه 2 در سال 92 که عمدتا در 6 ماهه دوم سال برگزار خواهد شد، نهایی گردید تا جهت تأمین اعتبارات لازم به وزارت متبوع ارسال شود.

-مقرر شد تجربه عمومی کردن آموزش شنا برای دانشجویان ورودی سال 91 و بعد از آن در دانشگاه بوعلی سینا، به عنوان یکی از راهکارهای مؤثر در توسعه و عمومی کردن ورزش در دانشگاه ها، منعکس و در دانشگاه های منطقه تسری یابد.

-مقرر شد دبیرخانه منطقه به منظور رعایت صرفه جویی و کاهش هزینه های تردد، اسکان و تغذیه مسابقات، طرح برگزاری برخی از رشته ها را به صورت زیرمنطقه ای، آماده نموده و برای نظرخواهی به دانشگاه ها ارسال نماید.

-مقرر شد در صورت تأمین اعتبار، مسابقات فوتسال کارکنان و اساتید به میزبانی دانشگاه های گیلان و بوعلی سینا و مسابقات شنا و تنیس روی میز کارکنان دانشگاه های منطقه به میزبانی دانشگاه های ارومیه و محقق اردبیلی، در تابستان 92 برگزار گردد.

-مقرر شد به ورزش دانشجویان دختر توجه خاص شود.

گفتنی است گردهمایی یک روزه معاونین دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 دانشگاه های کشور، با بازدید شرکت کنندگان از باغ موزه دفاع مقدس همدان پایان یافت.