تعداد بازدید :10190862

04/02/1392

فراگیری شنا، شرط فارغ التحصیلی دانشجویان

تسویه حساب پایان تحصیل دانشجویان ورودی 91 و بعد از آن، منوط به فراگیری شنا در یک رشته گردید.

دکتر عنبریان مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این مطلب در نشست افتتاحیه گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 دانشگاه های کشور گفت: این موضوع به تصویب هیأت رئیسه دانشگاه نیز رسیده است. وی گفت: در ترم تحصیلی جاری، حدود 1500 نفر در دوره های آموزشی شنا که توسط این اداره در استخر دانشگاه برگزار می شود، ثبت نام کرده اند.

دکتر عنبریان که سمت دبیری منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور را نیز برعهده دارد، در ابتدای این نشست، به همه شرکت کنندگان در گردهمایی، خیرمقدم گفت و در اثنای برنامه نیز با اشاره به برخی شاخص ها و پیشرفت های ورزشی دانشگاه، حاضران را با جایگاه تربیت بدنی در دانشگاه بوعلی سینا آشنا کرد.