تعداد بازدید :10191011

04/02/1392

ورزش در دانشگاه ها فوق برنامه نیست

رئیس منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور گفت: ورزش در دانشگاه، دیگر فوق برنامه و انتخاب نیست بلکه در کنار تحصیل و مراقبت های اجتماعی و فرهنگی، یک ضرورت برای دانشجویان است.

دکتر هزاوئی در نشست افتتاحیه اولین گر دهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور با بیان این مطلب و عرض خیرمقدم به حضار و تقدیر از همه شرکت کنندگان و برگزارکنندگان این گردهمایی، به سالروز وفات حضرت ام البنین(س) اشاره کرد و گفت: فرزند برومند ایشان حضرت ابوالفضل(ع)، الگو و مقتدای همه ورزشکاران کشور می باشند. وی از عدم حضور نماینده ای از مسؤولین مربوطه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست، گله کرد و همکاری و هماهنگی بین صف و ستاد در سطح وزارت متبوع و دانشگاه ها را لازمه ارتقاء ورزش دانشگاه ها خواند.

معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در ادامه اظهار کرد: هدف های کلی که در این گردهمایی دنبال می شود، استفاده بهینه از امکانات ورزشی دانشگاه های منطقه 2 ورزشی، هماهنگی و همکاری جهت ارتقاء مسابقات و المپیادهای ورزشی دانشجویی، انتقال تجربیات بین دانشگاه های عضو، ظرفیت سنجی و استعدادیابی نیروهای خلاق ورزشی و انجام برنامه ریزی های دقیق برای این دسته از دانشجویان می باشد. وی همچنین خواستار توجه به ورزش قهرمانی در دانشگاه ها، توجه بیشتر به ورزش بانوان، توسعه ورزش های خوابگاهی و درون خوابگاهی و جدی گرفتن تهیه نیمرخ دانشجویان جدیدالورود شد.

رئیس منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور افزود: در راستای تبدیل این منطقه به پایلوت ورزش دانشگاه های کشور، باید شعارهای هر دانشگاه یک استخر و هر دانشگاه یک زورخانه، را مدنظر قرار داده و طی 4-5 سال آینده این شعارها را عملی کنیم. از طرفی ظرفیت دانشگاه های عضو منطقه می طلبد که اگر در دانشگاهی، رشته تربیت بدنی فعال نیست، نسبت به ایجاد این رشته اقدام گردد و همچنین دانشگاه هایی که دارای این رشته هستند، به دنبال آن باشند که در روندی 5ساله، این گروه آموزشی به دانشکده تربیت بدنی تبدیل گردد که خوشبختانه مقدمات این امر در دانشگاه بوعلی سینا انجام شده است.

دکتر هزاوئی توجه به ظرفیت دروس عمومی تربیت بدنی و تلاش جهت برنامه ریزی درست و بهره گیری از مربیان و اساتید متخصص را ضروری خواند و تأکید نمود: امکانات ورزشی دانشگاه ها را صرفا برای دانشجویان و دانشگاهیان خود و خانواده های آنها اختصاص دهید و از این امکانات، به دنبال درآمدزایی برای دانشگاه نباشید.

گفتنی است در انتهای نشست افتتاحیه، آقای افتخاری مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان، گزارشی از وضعیت ورزش استان همدان را برای حضار ارائه نمود.