تعداد بازدید :10190335

04/02/1392

تأکید اسلام بر تفریح سالم جسمی و روحی

مسؤول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان گفت: زندگی مؤمنانه، زندگی است که تقسیم بندی دارد و بخشی از آن به تفریح سالم جسمی و روحی اختصاص دارد.

حجت الاسلام و المسلمین رستمی که در نشست افتتاحییه اولین گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: اسلام دین جامع زندگی است و همانند برخی دیگر ادیان، فقط به آخرت توجه ندارد و به دنیا نیز، توجهی همچون آخرت نموده است. وی افزود: اسلام بر تفریح سالم جسمی و روحی از جمله ورزش، تأکید دارد و انسان ها را از تفریحات ناسالم، نهی نموده است.

مسؤول دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه های استان خطاب به حاضران در این گردهمایی گفت: بخش جدی و مهمی از اوقات شمار زیادی از بهترین جوانان کشور در دانشگاه ها، در اختیار شما قرار دارد که با برنامه های سالم متنوع از جمله ورزش، می توانید این اوقات را به نحو مطلوب پر کنید. وی با سنگین خواندن این مسؤولیت، برای معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی منطقه 2 ورزش دانشگاه های کشور در انجام این وظائف مهم و پرورش جوانان شایسته، آرزوی موفقیت نمود.